Ayurveda-konsultation

Vill du bli friskare eller göra en detox-utstädning av kroppen och sinnet med hjälp av kost, örter och livsstilsråd. Ayurvedan erbjuder många enkla verktyg för att hjälpa kroppen och sinnet tillbaka till sin balans så att symtom och många sjukdomar kan få hjälp till självläkning. Exempelvis) magproblem, eksem och hudproblem, migrän, menstruations-och klimakteriebesvär, allergi, astma, ledvärk, acne,fibromyalgi, olika smärttillstånd i rörelseapparaten, viktminskning etc.

Att förändra sina kostvanor är enkelt, roligt och spännande. Vi utgår mer från Hur du äter än Vad du äter? …det är Du som är nyckeln till din egen mage, därför är det viktigt att lära sig lyssna på sin egen mage och matsmältning. Sara blandar dessutom örter utifrån din mage och dina symtom som ofta ger en mycket snabb hjälp till självläkning.

Vill du få ytterligare hjälp att finna balans i sinnet och själen och lösa gamla blockeringar och finna ny kraft till att läka ut; prova Saras populära”healing-samtals-andningsterapi” som tar dig på en inre resa i dig själv med mycket skratt och gråt.

Saras ”Healing-samtal och andningsterapi”

De sista åren har Sara utvecklat en healing- samtal och andningsterapi som har blivit mycket populär. När vi träffas så kan vi se om detta är något för dig.Här använder sig Sara av sin starka intuition där hon ser bilder som vi jobbar med plus att vi hjälper sinnet till självläkning genom healing (energi) kraften med hjälp av handpåläggning.

Det är en effektiv metod för att läka ut och balansera en kropp och ett sinne som har hamnat i obalans på grund av det liv vi lever och den stress vi utsätts för idag både mentalt, känslomässigt och kroppsligt. I behandlingen försöker vi hitta tillbaka till din SJÄL- det är den du verkligen är. Det är DU- i din fulla blom och med din fulla potential och här kan ingen sjukdom eller negativ känsla hitta in.