”Sattwa Herbs Kost och MagGuide till en bättre matsmältning” -en dags workshop för att bli vän med din mage

PÅ HÄLSANS HUS I LUND

Med ”Prova på mat och fika ”-för att du bättre ska lära känna din matsmältning

Vi har alla olika magtyper och vi smälter vår mat på olika sätt. Fungerar din matsmältning kan kroppen själv klara av att ta hand om andra obalanser som du kan drabbas av. Denna dag fokuserar vi på att lära oss mer om våra olika magtyper och hur vi på bästa sätt kan lära oss att vara snälla mot våra magar och vår matsmältning. Det är bl. a ofta viktigare Hur du äter än vad och vi går även igenom hur du kan lära dig kombinera mat och givetvis äter vi den fantastiska Mungbönsgrytan till lunch- allt för att du ska lära dig vad en snäll matsmältning är.

Det flertusenåriga traditionella medicinska systemet Ayurveda har många beprövade verktyg för matsmältningen ……. men förändring tar tid, men det går! Det har alla kunder och kursdeltagare till Ayurvedakliniken bevisat genom åren J! Det ska vara en självklarhet att ha en väl fungerade mage och matsmältning. Ibland kan man även behöva örter och eller en privat konsultation till sin hjälp för att få bukt med sina magproblem.

Sattwa Herbs erbjuder därför även personligt utvalda ekologiska örter utifrån just din mage, kropp och sinne. Örtblandningarna är sammansatta av Sara Fryklund – ayurvedaspecialist på Ayurvedakliniken, som även är kursledare på denna kurs. Sara har efter alla år äntligen skrivit ned och samlat alla sina erfarenheter i en Kost och MagGuide som ska lanseras nu till våren 2015, den ingår givetvis i kurspriset.

Lördagen den 23 maj kl. 9.00-16.00 på Hälsans hus i Lund

Kostnad: 1.200 kr inkl. kursmaterial, lunch, fika och Sattwa Herbs nya ”lilla” guidebok. Kursledare: Sara Fryklund-ayurvedisk naturläkare

Anmälan: Skicka ett mail till info@ayurvedakliniken.se + för att garantera din plats sätt in hela kursavgiften 1200 kr på bg 375-5196. Ange namn, kursdatum och kursort. Antal deltagare är begränsat till 6-8 personer per kurstillfälle, detta för att behålla en liten grupp.