Inspirationskväll till höstens NYA Kost och magprogram 22 oktober

”Bli vän med din mage-på heltid” den 22 oktober kl.18-19 gratis. Ingen anmälan krävs.

”Hjälp vad ska jag äta?” Är du trött på att prova olika dieter?  Tycker du att du provat allt och fortfarande inte vet vad du ska äta? Har du ofta en mage som besvärar dig och tar energi från annat du vill göra? Vill du gå ner i vikt, men förstår inte varför du inte gör det? Är du ständigt trött och deprimerad?

Mat ska vara gott, nyttigt och enkelt. Det ska inte vara jobbigt, tidskrävande och tråkigt att förändra sin kost. Det är ofta mycket viktigare Hur du äter än Vad du äter. Att man inte tuggar maten väl är ofta en orsak till gasig mage. Hur man kombinerar maten är även det av största vikt. Äter du yogurt efter 18 h på kvällen? ….yogurt är hett i sin natur…kroppen får svårt att städa och återhämta sig på natten. Det handlar om att göra det lättare för kroppen att smälta maten så att man kan tillgodogöra sig all näring man stoppar i sig så att det inte ombildas till toxiner som fastnar någonstans i kroppen exempelvis akne, hudproblem, ledvärk, huvudvärk ,depression eller liknande.

Plats: Ayurvedakliniken i Ystad

5 november startar ett KOST OCH MAGPROGRAM i Ayurveda, där vi under 5 tillfällen tillsammans lär känna våra magar för att sedan kunna nå de mål vi har. Att ha en bra matsmältning är roten till självläkning i Ayurvedan. Läs mer under Föredrag om kursupplägg och anmälan.