Föreläsning Ystad 28 januari

”Ayurvediska örtblandningar för mage, kropp och sinne”- sammansatta av Sara Fryklund – ayurvedaspecialist på Ayurvedakliniken

Vi har alla olika magtyper och vi smälter vår mat på olika sätt. Fungerar din matsmältning kan kroppen själv klara av att ta hand om andra obalanser som du kan drabbas av. Vilken magtyp har du? Vata Agni, Pitta Agni eller Kapha Agni. Kom och lär dig mer om de olika matsmältningseldarna som finns. Få tips och råd vad du kan göra för att få en bättre matsmältning och bli fri från eventuella magbesvär eller andra hälsoproblem.

Denna kväll kommer även Sattwa Herbs (som är en del av Ayurvedakliniken) nya personligt utvalda örtblandningar finnas till försäljning. Kvällen erbjuder givetvis ett Extra erbjudande gällande örtblandningarna. Varmt välkommen in i Ayurvedans och örternas värld!

Onsdagen den 28 januari kl. 18.00-20.00 med tepaus på Ayurvedakliniken i Ystad Kostnad: 150 kr. Anmälan dig på bokningsknappen längst upp till höger på första sidan. Det bjuds på ayurvediskt te i pausen. Erbjudandet ”Kom 2 betala för 1 gäller”.

Föredragshållare: Sara Fryklund –naturläkare i Ayurveda