Föreläsning ”Ayurveda och vikten” 4 juni i Ystad

Varför har vissa av oss så lätt för att gå upp i vikt? För en del människor räcker det med att bara titta på en kaka för att öka i vikt medan andra kan äta vad som helst och aldrig lägger på sig ett enda kilo. Enligt ayurvedan består vi alla av olika mängder luft, eld, jord, vatten och rymd och därmed bär vi med oss olika egenskaper därefter. Ayurveda ( indisk medicin) ger en bra förståelse till varför viss människor lättare går upp i vikt och har därmed även många verktyg för vad man kan göra åt det speciellt gällande kost, motion och livsstil. En utrensande och ofta viktminskande ”nyttig och enkel” detoxbehandling med mungbönor och örter brukar ge mycket bra resultat.

Sara använder sig även av en healing-samtals- och andningsterapi för att hjälpa kropp och sinne att släppa gamla tankar, känslor och beteenden som satt sig i kroppen, detta brukar vara mycket vanligt när man har svårt att gå ned i vikt. Vi pratar mer om detta på denna föreläsning om ayurveda och vikt.

Måndagen den 4 juni kl. 18.00 på Ayurvedakliniken i Ystad, Hamng. 16

Kostnad: 150 kr Anmälan på blå bokningsknappen på första sidan eller till Sara pga begränsat antal platser. Det bjuds på ayurvediskt te i pausen. Föredragets längd ca. 2 h.

Föredragshållare: Sara Fryklund –naturläkare i Ayurveda

Varmt välkomna!