Föreläsning Ayurveda och kost ”Varför hjälper inga dieter”?

Föreläsning Ayurveda och kost ”Varför hjälper inga dieter”?

Är du trött på att alltid prova nya dieter? Har du magont eller andra besvär från matsmältningen? Tycker du att du provat allt men fortfarande inte vet vad du ska äta? Har du andra besvär såsom led- och muskelvärk, depression, stress, migrän, pms, svullenhet, vikt, hudbesvär…ja listan kan göras  lång.

Ofta kommer dessa besvär från matsmältningen, tänk dig själv, allt vi stoppar i oss ska ju kroppen själv kunna omvandla till ren energi och bränsle så att vi orkar utföra de arbetsuppgifter vi har för dagen. Hos de flesta människor fungerar matsmältningselden mer eller mindre bra idag. Den brinner för starkt eller för svagt eller inte alls. Tuggar vi dessutom dåligt och äter mat på oregelbundna tider så orkar inte kroppen göra sitt jobb och då bildas slaggprodukter som sedan omvandlas till diverse matsmältningsproblem och sjukdomar. Kom och lär dig mer om hur din matsmältning fungerar och hur du kan lära dig att äta en mer balanserad kost utifrån de gamla kloka ayurvediska (indisk medicin) principerna.

Denna föreläsning är en inspirationskväll för alla nyfikna och för den som eventuellt vill gå Kost och Magprogrammet som startar i Ystad den 15 februari 2014.

Måndagen den 11 november i Ystad kl. 18.30-20.30  på Ayurvedakliniken i Ystad. Anmälan via bokningsknapp på första sidan pga begränsat antal platser. Kostnad 150 kr.

Föredragshållare: Julia Thylin och  Sara Fryklund –naturläkare i Ayurveda