Föreläsning Ayurveda och dagliga rutiner

Föreläsning Ayurveda och Dinacharya ”Dygnets och årstidernas påverkan på kropp och sinne” – lär dig om de dagliga rutinerna som hjälper till att förebygga sjukdomar och obalanser

Är du intresserad av att höra om hur dygnsrytmen och de olika årstiderna påverkar oss? Vill du lära dig mer om Dinacharya – de dagliga rutinerna inom Ayurvedan, och hur dessa enkla vardagsrutiner kan hjälpa oss att förebygga sjukdomar och obalanser?

Denna kväll kommer vi att lära oss mer om hur årstiderna och dygnets olika timmar påverkar doshorna (vata, pitta, kapha), och vad detta har för inverkan på vår kropp och sinne. Den dagliga rutinen är ett viktigt verktyg för att komma i harmoni med den naturliga rytmen och därför vill vi ta detta tillfälle att lära ut om denna hörnsten inom Ayurvedan som hjälper oss att bibehålla en god hälsa genom att stärka kropp, sinne och medvetande.

Kom och lär hur de Ayurvediska vardagsrutinerna kan hjälpa dig till ett mer harmoniskt och balanserat liv!

Onsdagen den 29 januari kl. 18.30-20.30 på Ayurvedakliniken i Ystad, Hamng. 16

Kostnad: 150 kr Anmälan på bokningsknappen på första sidan eller till Sara eller Julia pga begränsat antal platser. Det bjuds på ayurvediskt te i pausen.

Föredragshållare: Sara Fryklund och Julia Thylin –naturläkare i Ayurveda