Nu har Sara telefonkonsultationer

Vill du boka en telefonkonsultation med Sara Fryklund- vår Ayurvedaspecialist, läs mer nedan under Så här fungerar det.

Sara har för närvarande gjort uppehåll i live-konsultationer, detta för att få tid till att skriva färdigt den lilla miniboken ”Din väg till en perfekt matsmältning” som Sara länge planerat. Hon har också mer tid till Sattwa Herbs webbshop- där alla örtblandingar som Sara skapat över åren numera finns till försäljning. Dessutom reser hon runt i Sverige för att utbilda Sattwa Herbs återförsäljare-olika hälsokostar, där håller hon även föreläsningar och möter många kunder.

Vill du bara köpa örter för just din mage och matsmältning eller för övriga hälsoproblem Gå in på www.sattwaherbs.com och se vilken magtyp du har!….eller gå direkt till Guideverktyget – För val av örter.

Nybesök Telefonkonsultation- ett paket på 2 stycken á 25 minuter. Kostnad 800 kr.

Om du redan varit kund hos Ayurvedakliniken, kan du göra ett uppföljningssamtal. Kostnad 400 kr.

Så här fungerar telefonkonsultationerna

 • 1. Boka in en tid för konsultation på knapparna ovan.

  2. Vid nybesök eller om det var ett tag sedan du var på konsultation hos Ayurvedakliniken: Mailar du oss en kort beskrivning av dina hälsobesvär och hur du tycker att din mage och matsmältning fungerar innan vi pratas vid. Bifoga gärna ett foto i helfigur (påklätt) + foto på eventuella symtom som hudproblem etc.  Maila på info@sattwaherbs.com.

  3. Förbered dig gärna inför konsultationen genom att gå in på  www.sattwaherbs.com

  och gör vårt Guideverktyg. På hemsidan kan du även läsa om Saras recept och magskola.

  Betalning sker sker mot faktura med 10 dagars kredit, vilket faktureras direkt efter konsultationen per mail. Vid Nybesök faktureras 800 kr (för båda tillfällena) efter första samtalet, men man har då redan betalt för nästa telefonkonsultation. Vid återbesök är kostnaden 400 kr.

  Anledningen till att vi har två konsultationer vid Nybesök är att Sara under åren kommit fram till att det ger bäst resultat för både dig som kund och för Sara.

  Sara ringer upp dig vid avtalad tid. Avbokar du senare än 24 h innan debiterar vi dig en avgift på 200 kr. Det är därför vi ber dig om att fylla i ditt personnummer och adress, det används inte till något annat än som säkerhet för betalning.

  Varma hälsningar

  Sara och teamet på Sattwa Herbs